Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudnatok segiteni leci?...

Tudnatok segiteni leci? Bovebben lent

Figyelt kérdés

Most akarok szamitogepet venni, es az lenne a kerdesem, hogy miben kulombozik a intel pentium, intel celeron, amd athlon vagy ilyesmi. Szamit ez valamit vagy ezek csak nevek?

Jatszani is szeretnem hasznalni tehat fontos lenne, hogy tudjam. Koszi

2009. nov. 9. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

az intel és az amd két különböző gyártó.

nehéz megmondani melyik a jobb, én világéletemben intel párti voltam. Az AMD-k régebben sokkal szarabbak voltak mint az intelek, gyakorlatilag ha egymás mellé állítottál egy 400MHz-s AMD-t és Intelt, akkor az AMD gyengébb volt.

Ma már tudtommal az övék sem rossz, de én még mindig maradnék az intelnél.

A celeron gyengébb változat így olcsóbb.

2009. nov. 9. 17:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudtam, hogy az AMD régen nagyjából 20-30%-al gyorsabb volt, mint az intel ugyanolyan teljesítménnyel jelzett tagjai. E mellett olcsóbb is volt, és játékra zt ajánlották.

Hátránya, hogy melegedett nagyon.

Mostanra kiegyenlítettek a viszonyok, talán az AMD olcsóbb még egy kicsit, de szinte elenyésző a különbség.

2009. nov. 9. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a procikat gyártja most az Intel.
2009. nov. 9. 17:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs, lemaradt a link: [link]
2009. nov. 9. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy Celeron vagy Egy P4 már kevés mai játékokra(mármint amilyen gépigényűekkel én játszom)

Inkább Core2Duo,Core2Quad ,ilyesmiket nézzél.

2009. nov. 9. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző gépem AMD-s volt, idősebb korában túlmelegedett, aztán más baja is volt. Ez Intel-es, eddig jó.
2009. nov. 9. 17:41
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, amugy nem tolem fugg hanem a szuleimtol de nem ugy tervezem, hogy a gta 4et szeretnem jatszani :D de koszi a valaszokat megegyszer
2009. nov. 9. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit körülnézel, némi türelemmel 40 körül is találsz xbox360-at. Enyhén tán alkalmasabb a max játékélményhez, főleg ha nem vagy egeres FPS-függő.
2009. nov. 10. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!