Tudnatok segiteni leci? Bovebben lent
Most akarok szamitogepet venni, es az lenne a kerdesem, hogy miben kulombozik a intel pentium, intel celeron, amd athlon vagy ilyesmi. Szamit ez valamit vagy ezek csak nevek?
Jatszani is szeretnem hasznalni tehat fontos lenne, hogy tudjam. Koszi
az intel és az amd két különböző gyártó.
nehéz megmondani melyik a jobb, én világéletemben intel párti voltam. Az AMD-k régebben sokkal szarabbak voltak mint az intelek, gyakorlatilag ha egymás mellé állítottál egy 400MHz-s AMD-t és Intelt, akkor az AMD gyengébb volt.
Ma már tudtommal az övék sem rossz, de én még mindig maradnék az intelnél.
A celeron gyengébb változat így olcsóbb.
Én úgy tudtam, hogy az AMD régen nagyjából 20-30%-al gyorsabb volt, mint az intel ugyanolyan teljesítménnyel jelzett tagjai. E mellett olcsóbb is volt, és játékra zt ajánlották.
Hátránya, hogy melegedett nagyon.
Mostanra kiegyenlítettek a viszonyok, talán az AMD olcsóbb még egy kicsit, de szinte elenyésző a különbség.
Egy Celeron vagy Egy P4 már kevés mai játékokra(mármint amilyen gépigényűekkel én játszom)
Inkább Core2Duo,Core2Quad ,ilyesmiket nézzél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!