Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot vegyek (főleg...

Milyen laptopot vegyek (főleg játékra) 200ft rül inkább alatt?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 01:00
 1/3 anonim válasza:
Én a helyedben játékhoz asztali gépet vennék mivel bővíthető ill. a javítása sem körülményes na meg persze ha te rakod össze akkor olcsóbban megúszod. Laptopnál a proci(i3 vagy i5),memória(4GB+),videókártya(HD,1GB min) számít ezeket nézd.
2013. okt. 8. 08:40
 2/3 A kérdező kommentje:
ezeket én is tudom csk nemtudok dönteni, tudom hogy jobb az asztali játékra de ez esetemben nem jöhet szóba szóval laptoptop kéne.
2013. okt. 8. 09:55
 3/3 anonim válasza:
Hordoznod kell mi?epp igy volt vele az uncsim is es o egy vagi lenovo... laptopot vett . s 3 gb ram stb de a jatekok is amelyeken jatszik , olyanok mind a bf 4 vagy a sleeping dogs .
2013. dec. 11. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!