Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apple laptopot vagy ugyan...

Apple laptopot vagy ugyan abban az árban más laptopot vegyek? Indokold kerlek! Milyen a HD4000-es videókártya? Ez van a macbookba!

Figyelt kérdés
Köszönöm :)

2013. szept. 29. 13:54
 1/9 A kérdező kommentje:
300e a max amit rászánok sz.gép az van!
2013. szept. 29. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Itt az első 7 közzül bármelyik nagyon jó: [link]

:)

2013. szept. 29. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Á nagyon köszönöm :) Még jöhetnek vélemények / válaszok!;)
2013. szept. 29. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Mindhárom oprendszert használom párhuzamosan.

Igaz szerencsére az OSX-et a legtöbbet.

Azok alapján amit tapasztaltam már talán sosem fogok másra váltani.

Amikor leülök egy win elé, először is nagyon zavaró, hogy egy Vista meg egy Win7 is rettenetesen különbözik egymástól. Viszont ami a legrosszabb, hogy az OSX kényelmi funkciói nem működnek win alatt.

Plusz, hogy egy elvileg jóval erősebb gépen is lassabb tud lenni, mint az OSX a Macemen. Pedig van szerencsém tényleg elég drága gépekhez is, mint pl a Samu ultrabookja. Na az valami szörnyű gyenge anyagból van, nyeklik-nyaklik hajlik össze vissza.

Akinek eddig ajánlottam a Macet és azt vett senki sem bánta meg.

Öcsém használja a régi gépem ami már több, mint 6 éves és tökéletesen működik. Igaz új akku kellett bele.

Ha van valami extra program igényed ami nem megy wine-al vagy virtual gépben, akkor wines gépet vegyél. De a legtöbb program vagy van natívan OSX-re is vagy virtualizációval megy, de legrosszabb esetben tehetsz wint is a Mac-re.

Vagy ha valami olyat csinálsz amihez valami izomgép kell.

2013. szept. 29. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha 300 a keret akkor abból jóindulattal is csak a legkisebb air jönne ki amivel nem sokra megy. Szerintem ennyiért akkor inkább a 7 ből válassz!
2013. szept. 29. 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát figyelj 16 leszek sajat pénzből veszem a gépet és a szüleim egy forintot nem adnak bele ! 380e egy macbook pro nekem sok! Ezért írtam hogy max 300e de az meg futja a mb. Air-t Most akkor melyiket válasszam ? (Bocs a mwgfogalmazásért és a hibákért csak este van már és 6kor kelek..:|)
2013. szept. 30. 00:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg pici airt venni. Én is nagyon szeretnék egy macet de ha 300 a limit akkor biztos rendes méretű nem macet vennék.
2013. szept. 30. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Vegyél használtan 1 éves gépet vagy még újabbat jóval olcsóbban megkapsz és még garancia is lesz rá.

De ha 16 éves vagy gondolom, hogy játszani is akarsz ezerrel. Na arra ne mac-et vegyél!!

2013. szept. 30. 10:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a segítséget szerintem ez mellett döntök :)
2013. szept. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!