Hogyan lehet dll fájlt visszaállítani?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Hitman Absolution-t Win XP-re, és bemásoltam egy másik msvcrt.dll-t, hátha elindul, de nem indul,sőt azóta mindig kiír minden játéknál hibát a dll fájl miatt, hogyan tudnám visszaállítani az eredeti dll fájlt?2013. okt. 7. 17:21
1/3 anonim válasza:
Úgy tudod visszaállítani, hogy esztelen felülírás előtt biztonsági másolatot csinálsz, és utána ha hiba van, felülírod a biztonsági másolattal. :)
Persze eső után köpönyeg.
Itt találsz msvcrt.dll-eket, vannak különböző verziók (Alternative versions), mögéjük van írva, melyik oprendszerhez vannak:
2/3 anonim válasza:
üdv
töltsd le ezt (legalul download zip file)
másold be írd felül és ha minden jól megy helyreáll a hiba.
Viszont ha ez sem oldaná meg, ezt töltsd le és futtasd:
Ha még ez után sem jött helyre, akkor nézz egy rendszer visszaállítási pontot ha be van kapcsolva, ha nincs akkor XP lemez be és rendszer javítás vagy újratelepítés.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem jó a 3 közül,de eszembe jutott, hogy más fájlt is másoltam be, de annak nem jut eszembe a neve.
Azért kösz.
2013. okt. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!