Hogy lehet visszaállítani kitörölt fájlt?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy egyrészt memóriakártyáról másoltam át egy képet laptopra, másrészt arról a telefonomról, amelyikbe lehet memóriakártyát tenni átküldtem bluetooth-on a képet arra a telefonomra, amelyik nem kompatibilis a memóriakártyával. A laptopról a gyerekem véletlenül kitörölte, de más későn vettem észre és azóta volt ürítve a lomtár, a telefonom meg lefagyott és visszaállta a gyári beállításokra. Mit lehetne tenni, hogy valamilyen úton-módon visszaszerezzem a képet? Nagyon fontos régi kép lenne, kérlek segítsetek!(mamóriakártyán már nincs meg)2013. aug. 14. 09:37
1/2 Lajos54 válasza:
Hát, ha már sehol sincs meg, elég nehéz lesz. Esetleg próbálkozhatsz a memóriakártyánál valamelyik törölt fájl visszaállító programmal (tucatjával találsz a neten), például a Recuva, DiscDigger vagy hasonlóval.
Ha szerencséd van, és még nem lett felülírva, talán megtalálod. Persze csodákat ne remélj...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!