Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagy fájl:LogFile. Etl mit...

Nagy fájl:LogFile. Etl mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy 9 gb-s fájl van a c meghajtón, LogFile.Etl a neve, nagyon kevés a helyem, és az lenne a kérdésem h gond-e ha kitörlöm
2013. okt. 5. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem, log = napló, tehát csak történéseket, esetleges hibajelentéseket találhatsz benne, a kérdés inkább az, hogy mi hozta létre.
2013. okt. 5. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:

nemrég lement a mérete 0 kb-ra, néha meg újra 9 gb, még nem vettem észre, h valami redszer lenne ebben a váltakozásban, néha ilyen, néha olyan

viszont amikor megnő, akkor mindig pont kitölti a rendelkezésre álló helyet, tehát amikor 6 gb szabad hely van, akkor 6 gb, most 9 gb szabad hely van nélküle, és ha megint beindul ez a valami, akkor 9 gb-s lesz

2013. okt. 5. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:

"It may help to check the performance console to see if anything is being logged/files generated (Start-> Run-> perfmon.msc or Start-> Control Panel -> Admin Tools-> Performance).

It should then display the logs available, and the files being created (e.g. mine currently shows just the counter logs dropped to C:\Perflogs\System etc...

You should be able to stop/delete the logs through performance too. "

[link]

2013. okt. 6. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:
amit mondtál azt megnyitottam, és bal oldalt van az h [teljesítmény naplók és riasztások] arra nyomtam, kijött 3 dolog és ezek közül a [számlálónaplók]-ban volt csak valami, az h a rendszer áttekintése, semmi más, vmit rosszul csináltam v ez az amit keresek?
2013. okt. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!