Miniatűr nézetben hogyan tudom beállítani, hogy az MP4 fájlnak előnézete legyen?
Az összes vizuális hatás beállítása a legjobb teljesítményhez:
A Teljesítményadatok és -eszközök megnyitásához kattintson a Start gombra , kattintson a Vezérlőpult parancsra, kattintson a Rendszer és karbantartás segédeszközre, majd ezután kattintson a Teljesítményadatok és -eszközök fülre.
Kattintson a Vizuális hatások módosítása lehetőségre. Amennyiben a rendszer rendszergazda jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót vagy hagyja jóvá a műveletet.
Kattintson a Vizuális hatások lapra, kattintson a Legjobb teljesítmény lehetőségre, majd kattintson az OK gombra
Vagy itt miniatűrök megjelenitése ikonok helyett részt kell kipipálni.
Megpróbáltam, de nincs megoldás. Ugyanúgy csak egy MP4 felirat van...Esetleg valami más megoldás?
Nagyon bosszant, mert szerintem nagyon egyszerű. Vagy nemes egyszerűséggel a lejátszó nem képes erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!