Mi a baja a gépemnek? HELP! Ebbne a videóban elmondom hogy mi baja: www.youtube.com/watch? V=P6W2QQFvuyQ&feature=youtu. Be
fut egy rakat toolsz program, a fokusz váltást, egy rossz/hibás toolsz program is okozhatja.
Okozhatja, a windows frissítése is, mikor automatikusan telepíti a frissítést.
Lehet videokártya driverének hibája is. (ha nem a legfrissebb van frissítsd a gyártó oldaláról)
Okozhatja billentyűzet kontakthiba, ragadó bill.
Láttam hogy MSE van fent, nem sokat véd vírusokkal szembe, célszerű lenne live hirens boot lemezről ellenőrizni.
Köszi a válasz megpróbálom amit írtál hátha jó lesz.
A billentyűzet sztem ki van zárva mert kb. fél éves és nagyon jó.Azt szeret megkérdezni hogy ha leszedem a friss drivert akkor azt csak simán fel kell telepíteni vagy másolgani kell?Esetleg a régit letörölni?
Bocsi a sok kérdésért de egyszer már szurtam el úgy a gépemet hogy újra kellett rakni.
Esetleg az egyik ötleted se lenne jó akkor az újratelepítés megoldaná ezt a gondod?
Előre is kösz!
A probléma megoldódott!
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!