Asus P5L-MX alaplapra egyszerűen miért nincs hang kártya driver? (windows7) (többi lent)
Figyelt kérdés
Az van régen mikor win7-em volt valami soundmax volt rajta de már nem tudom a nevét pontosan. 5 napja raktam ujra a w7-et és hang kártya drivert egyszerüen nem találok hozzá,hiába irom be googleba hogy:Asus P5L-MX sound driver,mind XP re van w7 re nincs. Miért?:/2013. szept. 28. 12:57
1/3 P.O.C. válasza:
Próbáld ki a Vista -sat, az alaplap honlapjáról:
Sok esetben a Vista driverek működnek Windows 7 alatt.
2/3 levis56 válasza:
Tedd fel ezt a driver keresőt ez megoldja a problémádat.
3/3 Cramor válasza:
Szia! Nekem is ugyan ilyen gondom volt, nem tudtam mit tegyek! Próbáltam DriverMax-al, de az sem volt jó! Sok idő után nekem ez volt a tuti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!