Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezért a gépért mennyit kapnék?

Ezért a gépért mennyit kapnék?

Figyelt kérdés

El akarom adni ezt a gépet , és körülbelűl mennyiért rakjam fel ? mi lenne jó ár érte ? új gépet szeretnék össze rakni és ebből is jönne egy kis plussz pénz :)

Gép adatok :

ALAPLAP Gigabyte 8IPE1000 Series

PROCESZOR : Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

RAM : 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM)

VIDEÓKÁRTYA : RADEON 9600 SERIES (128 MB)

WINCHESTER : SAMSUNG (120 GB )

#eladás #kapnék érte
2013. szept. 26. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Tápot, házat, valami mást nem adsz mellé ? Ez így nem gép. De ez alapján ha megveszik se drágábban mint 10-20k. (20at biztos nem ér)
2013. szept. 27. 02:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Hááát...szerintem inkább csak 5-10 ezer pénz, 20-ért már messze jobbat lehet venni. (Ettől függetlenül lehet valaki nagyon nem hozzá értő bekajálná).

Tulajdonképpen ez az a gépkategória ami manapság sztem a kutyának se kell, vagy max ha áron alul odaadod.

2013. szept. 27. 05:29
 3/5 A kérdező kommentje:
ház az ilyen noname fehér régebbi fajta de se karc semmi nincs rajta , táp meg codegen 300 W de netezésre nagyon tökéletes gép gyors meg filmnézésre :) felteszem 20.000 huf ért hátha valakinek szüksége lenne rá :D:) de azért köszönöm
2013. szept. 27. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyiért mondjuk lehet ki fognak röhögni akik értenek a dolgokhoz, 20k-ért már core2-es gépet is lehet venni :D

Az meg hogy codegen táp hajtja nem igazán növeli az értéket :D

2013. szept. 27. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:
hát csak bele esik valami hülye mint én hogy annó 3 éve megvettem 30 ért , de hát kelett egy gép :DD csak valami gyerek megnézi és szól apunak hogy "ez kell ez kell " :):D
2013. szept. 27. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!