Ezért a használt gépért mennyit kaphatnék?
Alaplap: asus p4p800se - inteles
Proci: celeron 2.8 ghz, 1 magos
Ram: 2gb DDR1-es
Merevlemez: 320 gb - alig használt
Videokártya: Radeon X1650 256 MB - AGP - aktív hűtéses
Samsung DVD író
400 W-os tápegység
Új procihűtő - nem gyári
Az alábbi játékok gond nélkül mennek rajta: Fifa '10, Call of Duty Modern Warfare, Need for Speed Carbon, Timeshift, meg még pár
Egybe nem sokat adnának érte. Szerintem érdemesebb alkatrészenként megszabadulni tőlük. Pl. a videokártyáért egy vagyont kaphatsz (10-15k), ha jó helyre el tudod passzolni.
A vinyók ára ugye évek óta az egekben van, pár ezret azért is elkérhetsz, bár itt pontos összeget nem tippelnék. Nézd meg, hogy máshol mennyiért adják.
Az alaplap kb 4-5k, de nem sokan vesznek ilyen alplapot, tehát esélyesen nem tudod eladni. A proci kb. értéktelen, 2000-ért már megbízható helyről (értsd: üzletből) beszerezhető. Ki venné meg magánszemélytől?
8-10k-t a RAM-ért is le lehet akasztani, mert ilyen jó ára van a DDR1-nek.
A táp meg az író szerintem rajtad marad, mert szintén fillérekért beszerezhető üzletből. A procihűtőt add ajándékba a procihoz, ha el tudod passzolni. Én legutóbb 500 forintért vettem ilyet (nyilván használtan), nem éri meg a macerát.
Ha összeadogatod, és sikerül is így elpasszolni a dolgokat, akkor láthatod, hogy akár 30k körül is összeszedhetsz érte (jó esetben), míg egy komplett P4-es gépért senki nem adna 10-12k-nál többet, legalábbis ha van esze. Akik kompletten keresik, azokat nem fogja érdekelni a ritkaság videokártya, mert nem játékra keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!