Sötét kép csak hang van, mit tehetnék? SÜRGŐS többiért katt
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy játékot,de amikor elindítottam nem teljes képernyőn volt ,a jobb felső sarokban jött ki egy négyzetben a többi rész fekete,azt írták hogy állítsam be a képernyő frissítés gyakoriságát 75 hertz-re nekem amúgy is azon volt így át állítottam 72-re ezután már teljesen eltűnt a játék képe csak hang volt,utána visszaállítottam 75-re de ugyanúgy sötét maradt az egész. Mit tehetnék?Már próbáltam a felbontást állítgatni és a játékot is újratelepítettem.Harry Potter és a Főnix rendje ha ez segít.Ja és próbáltam már azzal is hogy a játék ikonjánál beállítottam hogy 256 szín,640×480 felbontás de ez sem segített.2013. szept. 25. 12:09
1/1 temesiv válasza:
Elsőnek nézz utána a játék gépigényének,proc/videokari/ram. Ha ez rendben és még soha nem indult a játék,most teszed elöször akkor más gépen próbáld ki megy e?Persze azon is a követelményeknek feleljen meg.Ha azon se megy,én nem erőltetném,kuka mert a videokártya nem bír ki mindent és amit csinált nem "egészséges".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!