Valami jó torrentes letöltős oldalt valaki? Nekem csak a diablo torrent van egyedül de ott sok minden nincs fent
Ncore - A legjobb (szerintünk).
Amúgy lehet meghívót küldeni, én is kaptam. Csak elő kell fizetni, hogy mit tudom én milyen felhasználó legyél.
Ncore-hoz szólnék hozzá:semmi fizetős ncore dologba senki nem menjen bele.átverés az egész akkor is ha meghivó küldéssel csalogatnak.nem nagy összegeket kérnek de sok kicsi sokra megy alapon igen hatásosan működnek.azért irom a többest mert nem egy valaki játszik ezzel.sem az ncore sem a rendőrsége nem nagyon tud ezzel mit kezdeni-de tudnak róla.
olyan pofátlanul megy ez a dolog,hogy simén megad az illető egy bankszámlát-és arra kéri utalj rá cca.ezer körüli pénzt-és kéri feltétlenül jelezz ha utaltál-mélben irj neki.
ne döljön be ilyennek senki-tilos.
van ncore meghivó-a tagnak ez bizonyos mennyiségű pontjába kerül de nem ez a lényeg hanem felelősséggel tartozik a meghivottért is.ha helytelenül viselkedik az akit ő ilyen módon bejuttatott-akkor őt is szankkcionálják-igy emiatt nem kis felelősség meghivni valakit.
remélem tudtam segiteni.
"van ncore meghivó-a tagnak ez bizonyos mennyiségű pontjába kerül "
-Régebben így volt, most már nem így van, tag sem hívhat meg senkit hiába van rá elég pontja, csak Elite rangtól van meghívás.
májusban(2013) volt egy akciójuk és igy működött.sőt! az addigiaktól eltérően egy meghivó nem x-száz pontért volt küldhető hanem csupán 5 azaz öt pontért.
én is ezt az alkalmat használtam,a meghívott nagy örömére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!