Hogy lehet beállítani a counter strike-ban hogy ne legyek egyedül? Már egy ideje vagyok így és már tele van a hócipőm az egésszel.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 12:26
1/4 anonim válasza:
1. Ne arra menj, hogy "new game", hanem arra hogy "find servers" (=szerverkereső), majd válassz ki egyet és "join game"
2. Ha nem müxik, akkor keresel az interneten egy jó szervert, kimásolod az ip-jét, majd elindítod a játékot, megnyomod a 0-t (előjön a konzol ablak) beírod, hogy connect, nyomsz egy szóközt, és bemásolod az ip-t.
3. Ha ez sem jó, akkor rossz a játék, töltsd le újra, máshonnan: "cs 1.6 2012" ha lehet
2/4 anonim válasza:
-ha csak a gép ellen akarsz játszani (botok ellen) akkor New Game, megnyomod a nullást (előjön a konzol) és beirod hogy bot_add_ct vagy bot_add_t.
-ha szerveren akarsz más emberek ellen: beirod googleba hogy cs szerver ip-k, kimásolsz egyet és berakod ide: find servers-->favorit-->add server.
3/4 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem. Beírtam a parancsot, és azt írta ki: unknown command (ismeretlen parancs). Ez mitöl lehet?
2013. máj. 11. 15:19
4/4 anonim válasza:
Egyszerű.szépen be mész hogy "Create Server/New Games"ott lesz olyan hogy:"include CPU players bots in this game".Ezt kell ki pipálni.na ott "number of CPU players".Oda kell be írni 1/2 számjegyű számot amennyi ember ellen akarsz lenni...És ott van hogy easy,normal,hard,exper (nehézségi szint) válassz 1-et és kész remélem sokat segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!