E meghajtót hogy lehet törölni? Egy játékot telepítettem és oda rakta. Most meg nem tudom eltávolítani mert írásvédett és meghajtóról nem lehet törölni. Egyáltalán hogy oda rakta rá? és hogy törölhetem le?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 11:56
1/4 anonim válasza:
az E: meghajto egeszen veletlenul nem a CD-ROM?
2/4 A kérdező kommentje:
de az!de miért oda lett telepítve egy játék? törölni szeretném,de nem tudom.mert azóta lassú a gép.
Vagy vírusos,nem tudom :( de hogy tehetem szabaddá az E meghajtót?
2013. szept. 24. 11:59
3/4 Kisszundi válasza:
Ha E meghajtó a CD-ROM arra nem tudhattál felrakni egy játékot,még úgysem ha volt bent lemez.
Nem így van kiírva? (E:)Helyi lemez Ha így van és csak az a játék van rajta és semmi de tényleg semmi más akkor formázd le és tuti letörli a játékot.
Ha más is van rajta akkor csökkentett windows módban próbáld meg úgy szinte mindent ki lehet törölni :)
4/4 A kérdező kommentje:
így van kiírva:E Cd meghajtó
hogy kell formázni?
2013. szept. 24. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!