Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Jó telefonnak tartjátok a...

Éva01 kérdése:

Jó telefonnak tartjátok a samsung galaxy s3? Ilyen telefont szeretnék vásárolni ezért érdekel mások véleménye.

Figyelt kérdés

2013. szept. 20. 18:17
 1/4 anonim válasza:
nekem ilyen telefonom van ... én olcsóbban vettem, fogalmam sincs mennyiért vesztegetik most... az androidról önmagában nem vagyok jó véleménnyel, de alapjáraton egy nagyon jó telefon, szép, okos, korszerű, 16 gb belső mem., még filmet is tudok rajta nézni, gyönyörű fotókat csinál, de elég hamar lemerül, és az android az meg ugye olyan amilyen (ez persze csak az én véleményem). Attól függ mire akarod használni, nem biztos, hogy megér annyi pénzt, ha csak telefonálni meg zenét hallgatni akarsz... de magát a samsungot mindenképpen ajánlom, sok telefonnal volt már dolgom, ez a 2. samsungom, ez már 1 éve megvan, az előző 3 évig volt meg, és soha egyiket sem kellett szervízbe vinnem :)
2013. szept. 20. 20:02
 2/4 anonim válasza:
s3-am van és nagyon szeretem nagyon jó telefon. az igaz hogy az aksija nem bírja sokaig kb 2 napoig de ez elviselheto szerintem. gyonyoru kepeket csinal es a videok is nagyon szepek rajta. a hatalmas kijelzo tetszik benne a legjobban. a gyorsasagaval sincs gond nagyon gyors az internet es minden mas is rajta. mar kb fel eve meg van es meg egyszer sem fagyott le. csak ajanlani tudom. remelem segitettem
2013. szept. 21. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meggyőző volt.
2013. szept. 23. 08:31
 4/4 anonim válasza:
Jó telefon viszont miért van a bichon havanese kategóriában a kérdés? :O
2013. okt. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!