Ubuntu Linuxot hogyan távolítsam el a gépről? Windows xp-t szeretnék.
Figyelt kérdés
Valaki segítene nekem lépésről lépésre? Köszönöm előre is!2013. szept. 17. 18:09
12/16 A kérdező kommentje:
kérdőjel van az Ethernet vezérlő, PCI Device, SM buszvezérlő, Videóvezérlő, és a VGA kompatibilis videóvezérlő előtt...
2013. szept. 22. 14:16
13/16 A kérdező kommentje:
Megnézem..
Illesztőprogram nincs telepítve, ezeket le lehet valahonnan tölteni?
2013. szept. 22. 14:22
14/16 A kérdező kommentje:
Remélem jól írom az adatait: AMD Athlon 64, 3800+, 2,4 GHz, 1,87 Gb ram. Nem egy erős gép, de nekem megfelel.
2013. szept. 22. 14:50
15/16 P.O.C. válasza:
Ezek irreleváns adatok! Nekem az alaplapod típusa kell, ez alapján tudok neked drivereket linkelni. Rakd fel valamilyen rendszer diagnosztikai szoftvert pl, AIDA64, SIW, Speccy, stb. Ezzekel meg tudod nézni. Vagy a ha a gépház oldalát leszeded, ott is rányomtatják az alaplapra.
Ha nem integrált videokártyát használsz hanem valamilyen AGP/PCI-E -eset, akkor annak is jó lenne a típusa.
16/16 A kérdező kommentje:
Ertem, megnéztem. Hewlett-Packard HP Compaq dc5750 Small Form Factor.
2013. szept. 23. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!