Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy ilyen...

Mennyibe kerül egy ilyen panel Iphonera?

Figyelt kérdés

"A készülékben ismeretlen eredetű anyag befolyásából származó maradványok, korróziós nyomok vannak. Az áramköri panel rétegei és az elektromos alkatrészek között vissza nem fordítható károsodás, zárlat keletkezett / keletkezhet, ezért javítását a gyártói utasítások értelmében nem tudjuk vállalni"

Ez kaptam, mikor beadtam az Iphone-om garanciás szervízbe, mert nem jó a középső gomb. De én nem áztattam be, soha nem ázott meg. Annyi volt hogy edzés közbe a testem meg a nadrág közé raktam, ott párszor így az izzadtság miatt bepárásodott úgymond. Ezt akkor gondolom nem vállalják. Mennyibe kerülhet egy ilyen panel? ( Iphone4s )

2013. szept. 14. 10:30
 1/1 anonim válasza:
A garanciások nem tudják? Kérdezd meg tőlük
2013. dec. 22. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!