Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy tudom letörölni a Windows...

Bagosi Viktória kérdése:

Hogy tudom letörölni a Windows XP-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az a problémám,hogy kettő Windows XP van a gépemen. Ezzel még nincs baj. A baj az,hogy nem ad ki hangot azóta a gép,mert nem tudja eldönteni,hogy melyikből válassza ki. Légyszi segítsetek,hogy legalább az egyiket hogy töröljem le? (Az se baj ha mindkettőt leszedem,mert van telepítő cd-m.)

Előre is köszönöm!

2013. szept. 14. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Be rakod a telepítő cd-t, aztán formázod a winchestert, és feltelepíted az új oprendszert. Amúgy nem azért nincs hang, mert nincs feltéve hangkártya driver?
2013. szept. 14. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egy partíción van a kettő, a legtisztább az, ha formattálod azt a partíciót. Ezt pl. az Easeus Partition nevű progi bootolható verziójával tudod megtenni. Kiírod lemezre, a BIOS-ban beállítod a lemezről bootolást, megint újraindítás, és már ott is vagy, ahol bármit csinálhatsz a partícióiddal. Egyébként meg lehet hogy csak nincs audio-drivered abban az op.rendszerben, ami éppen fut.
2013. szept. 14. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) A baj az,hogy én ehhez annyira nem értek :/ A hangkártya driverrel az van,hogy nem tudja,hogy a kettő Windows közül melyikből válassza ki a dolgokat. (Ezt egy ismerősöm mondta,én nem értem annyira)
2013. szept. 14. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem baromság amit az ismerősöd mond.
2013. szept. 14. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Így van, ez hülyeség. Ha két oprendszered van akkor bootmenüben ki tudod választani, hogy melyik induljon. Ezek után mindkét oprendszernek saját feltelepített driverei és programjai vannak és még véletlenül sem keverednek össze.

Szerintem is audiodriver kéne...

2013. szept. 14. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a kérdésem amire nem válaszoltál, hogy egyáltalán van-e audio driver feltéve. De gondolom nem tudod.
2013. szept. 14. 17:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Nincs felrakva audio driver,mert újra lett telepítve a Windowsom. Pedig előtte volt hang... (Bocsi,de én ehhez nem nagyon értek,szóval légyszi ne szedjétek le a fejem...)
2013. szept. 18. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!