Hogy tudok letörölni programokat?
Nem vagyok kezdő számítógép kezelésben, azért az alapabb, haladóbb dolgokat tudom, de ezen egyszerűen nemtudok továbblépni. A kövi a helyzet: Felraktam a The sims 3 ilyen gyűjtőpakkot, amit amikor el akartam távolítani nem tudtam, mert rendszergazda kellett volna hozzá. Letöröltem a mappáját shift+dellel, de a Programok eltávolítása menüpontban ott maradtak és hiába próbálom nem engedi eltávolítani, de addig normálisan a the sims 3 részeket külön-külön nem tudom feltelepíteni amíg nincs letörölve a régi.
Ezt írja ki ha le akarom törölni:
"Nem elégségesek a jogai a The Sims 3 eltávolításához. FOrduljon a rendszergazdához!"
Egyszerűen nemtudom mit csináljak!
Nagyon nagyon megköszönöm a segítséget!!!!!!!!
"Nem vagyok kezdő számítógép kezelésben, azért az alapabb, haladóbb dolgokat tudom"
"amikor el akartam távolítani nem tudtam, mert rendszergazda kellett volna hozzá. Letöröltem a mappáját shift+dellel"
A 2 mondat ellent mond egymásnak.
De tegyük fel, hogy haladó vagy:
A regeditben keress rá a "sims"-re és töröld azokat a bejegyzéseket, amikről biztosan látod, hogy a Sims-hez tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!