Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tűnhetnek el képek a...

Hogyan tűnhetnek el képek a számítógépről?

Figyelt kérdés

Van valakinek ötlete mi történhetett?

Már egy hete (majnem 2) letöltöttem képeket a netről és a facebookról. Pár napja még simán látszottak a mappákban, de ma amikor keresni akartam közöttük egyet, csak az "ikon" (vagy mi, nem tudom mi a helyes megnevezése) látszik, a kép maga nem. A Nero PhotoSnap sem tudja megnyitni.

Volt amit ma töltöttem le, 2 órája még megvolt, de most már az sincs meg.

Nem minden képpel csinálja ezt, viszont nem válogat a letöltött vagy az általam készített képek között, a sajátjaimból is volt aminek csak a nyoma van meg.

Víruskeresőt ma végigfuttattam, hátha lejött valami, de nem talált semmit.

2013. szept. 12. 19:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

sajnos annyira analfabéta vagyok, hogy ezt a regisztrációs adatbázist sem tudom hol keressem.

épp most futtatom a Malware-s víruskeresőt, és az eddig 7 fertőzött objektumot talált ... de még nem végzett.

csak remélem, hogy a crack-kelt dolgokat nem írtja majd ki, mert sokszor olvasom hogy a NOD is szokott fertőzésnek vélni olyasmit.

Na, közben épp végzett is a víruskereső. 17 fertőzött objektumot talált.

[link]

az a SweetIm féleség valami letöltésekor szokott lejönni, de most nem ugrik be hogy mivel együtt, és soha nem is akarom lehozni mivel alapból útálom a toolbarokat ... de nem mindig hallgatnak a "nem" kattintásra.

Szóval akkor szerinted ezek mind kártevők, és kukázzam is őket?

2013. szept. 13. 06:37
 12/12 levis56 ***** válasza:
Jelöld ki mindet vagy törlöd vagy karantén,jobbat nem tudok,indítsd újra a gépet és most nézd meg a képeket ha nem jó állítsd vissza egy korábbi időpontra a gépet. A temp mappát a C meghajtó>windows>temp helyen találod.
2013. szept. 13. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!