Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan formázhatom a winchestert?

Hogyan formázhatom a winchestert?

Figyelt kérdés

Jelenleg Windows 7-et használok, de pár héten belül lesz Windows 8-am. Az érdekelne, hogy hogyan tudom megoldani, hogy teljesen szűz legyen majd a Windows 8-as rendszerem, ne maradjon semmi a 7-esből.

A Win8 telepítése közben tudok formázni vagy van előtte valami teendőm?

2013. szept. 8. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Teendő nincs, telepítés előtt tudsz formázni a telepítőlemezzel...
2013. szept. 8. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem szerencsére, így jóval egyszerűbb. Köszönöm a választ!
2013. szept. 8. 20:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Ara ezért vigyázz ha két particióra van osztva a winyod nehogy mindkét partot leformázd persze ha akarod akkor igen csak amin a 7 es van vagy ha mindent akkor teljesen üres winchestered lesz.
2013. szept. 10. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, 2 partícióm van, de ha leformázom, akkor csak a feltelepített Windows 8 marad, vagyis semmi más ugye? (Mert pont ez lenne a célom, hogy olyan legyen, mintha új lenne, semmi régi dolog ne maradjon.)
2013. szept. 10. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha csak a rendszerpartíciót formázod akkor az lesz üres, ha mindkettőt akkor értelemszerűen az összes. Ha az egyiken saját adatok vannak akkor a partíciók méretet alapján tájékozódj és ne a betűjelek alapján...
2013. szept. 10. 16:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Tehá, ha van egy sima partícióm, meg egy system reserved, akkor mindkettőt formázhatom és a system reservedre rakhato ma Windows-t ugye?
2013. szept. 11. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a " system reserved" nincs akkora, hogy arra elférjen egy oprendszer...
2013. szept. 11. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!