Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 em van 64 bit es...

Windows 7 em van 64 bit es olyan befagyásaim vannak hogy tölt befagy kék halál és aztán nem indul a gép mert azt írja hogy Hard Driver és nem észeleli a winchestert a boot menűben?

Figyelt kérdés
Nos a gépem : Alaplap Asus P5kpl-AM Motherboard Proci: Pentium dual core e5300 2x 2,6 ghz Ram 2gb 800 mhz es nem tudom milyen márkájú . Nos milyen driver hibásodhatott meg?
2013. júl. 21. 21:05
 1/7 anonim válasza:
Pontos hibakód kéne.
2013. júl. 22. 03:11
 2/7 A kérdező kommentje:

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

Stop: 0x0000000A

az 1 ik a másik pedig

Stop: 0x000000D1 ezeket régebben fotóztam de 0x00000a szokott lenni általában és úgy hogy befagy minden aztán egy kicsit akadva mennek a dolgok meg nyitnám a feladat kezelőt és bumm bejön fekete kép és befagy a gép ennyi aztán indítanám újra és nem is indul el még a Bios-t se tudom behozni max annyit tudok csinálni hogy leállítom a gépet meg mozgatom a sata kábelt és aztán megy tovább mert a winchestert Hard Drivernak észeleli :/ nem tudom hol a gond de most meg mozgattam ma 3 x a kábelt és 2 óra 6 perc alatt semmi gond . Kábel vagy Alaplap szerintem ami geccózik velem vagy csak az op rendszer ?

2013. júl. 22. 12:13
 3/7 anonim válasza:

Úgy tűnik, hogy ez a SATA driver problémája. Lehetőségek:

- Csökkentett mód --> Eszközkezelő --> Illesztőprogram visszaállítása

- Új driver keresése a neten

- Esetleg meg lehet próbálni egy másik vinyót betenni

2013. júl. 22. 15:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) megpróbálom majd később :) most 7 óra alatt nem hibázott :)
2013. júl. 22. 17:20
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen bajom van mikor bedobja a kékhalált ... de most nem is dob be kékhalált csak befagy ..... de ma azzal a hibával találkoztam hogy nem töltött be az alaplap logójától aztán a windows7 töltő logójánál 1x betöltött k...a lassan és aztán be is fagyott ..... és akkor dobja be ezt a képet a bios előtt . mos megpiszkáltam 2x a kábelt és megy :/ ha valaki tud valamit az írjon pls fontos új a winchester 500gb-s

2013. júl. 23. 10:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg olyan hiba lehet hogy a dvd olvasó sz...t volna be és esetleg nem kap áramot mert úgy van össze dugva a táppal hogy rá a dvd re és onnan megy az áram a winchesterbe meg próbáljam direktbe bekötni ?
2013. júl. 23. 10:55
 7/7 A kérdező kommentje:
nah most így fagyott be a gép [link] de most viszont Direktbe kötöttem a a winchestert most megnézzük így jó e :D
2013. júl. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!