Windows 7 em van 64 bit es olyan befagyásaim vannak hogy tölt befagy kék halál és aztán nem indul a gép mert azt írja hogy Hard Driver és nem észeleli a winchestert a boot menűben?
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Stop: 0x0000000A
az 1 ik a másik pedig
Stop: 0x000000D1 ezeket régebben fotóztam de 0x00000a szokott lenni általában és úgy hogy befagy minden aztán egy kicsit akadva mennek a dolgok meg nyitnám a feladat kezelőt és bumm bejön fekete kép és befagy a gép ennyi aztán indítanám újra és nem is indul el még a Bios-t se tudom behozni max annyit tudok csinálni hogy leállítom a gépet meg mozgatom a sata kábelt és aztán megy tovább mert a winchestert Hard Drivernak észeleli :/ nem tudom hol a gond de most meg mozgattam ma 3 x a kábelt és 2 óra 6 perc alatt semmi gond . Kábel vagy Alaplap szerintem ami geccózik velem vagy csak az op rendszer ?
Úgy tűnik, hogy ez a SATA driver problémája. Lehetőségek:
- Csökkentett mód --> Eszközkezelő --> Illesztőprogram visszaállítása
- Új driver keresése a neten
- Esetleg meg lehet próbálni egy másik vinyót betenni
Ilyen bajom van mikor bedobja a kékhalált ... de most nem is dob be kékhalált csak befagy ..... de ma azzal a hibával találkoztam hogy nem töltött be az alaplap logójától aztán a windows7 töltő logójánál 1x betöltött k...a lassan és aztán be is fagyott ..... és akkor dobja be ezt a képet a bios előtt . mos megpiszkáltam 2x a kábelt és megy :/ ha valaki tud valamit az írjon pls fontos új a winchester 500gb-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!