Mitől van kék halál telepítés közben?
Figyelt kérdés
Van egy SATA 160 gigás vinyóm és van rajta egy régebbi Windows amit nem én tettem rá nem tudom ki. Ezért be dugtam a vinyót egy gépbe és boot-olásnál a boot sorrendben át raktam elsődlegesnek a CD meghajtót hogy onnan boot-olja a Windows XP-t. Odáig el jutottam hogy ki írta hogy fájl betöltés és utána be töltött pár másodpercre csak egy fekete háttér alatt volt egy kis villogó kurzor a sarokba és utána ki írta a kék halált. Hiába indítottam újra a gépet ugyanezt csinálta. Valaki tudná mi a baja? És hogy lehet ki küszöbölni ezt? Előre is köszönöm a válaszokat!!!2013. jún. 21. 20:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!