Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagy a baj! Bővebb információ...

Nagy a baj! Bővebb információ lent! Valaki aki ért hozzá tudna segíteni?

Figyelt kérdés
A számítógépemnél a hiba a következő: Bekapcsolom a gépet megy 5-10 percet és ütemes sípoló hang után kikapcsol a gép.. Megnéztem honnan jön a hang és láttam hogy a "Dram led MEMok" led folyamatosan vílágít pirosan és adja az ütemes sípoló hangot az alaplapról (ASUS) és el sem indul a gép. De ha várok egy fél órát akkor utána bekapcsol igaz ismét 5-10 percre... Bevittem több boltba is alkatrészekkel "elvileg" nincs gond.
2013. szept. 7. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. szept. 7. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
2013. szept. 7. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:

"Bevittem több boltba is alkatrészekkel "elvileg" nincs gond."

MEGALOL! Akkor semmi probléma, a te gépednek ez az üzemszerű működése (ennyit tud csak, hogy sípol), használd így egészséggel...

Az alaplap is írja, hogy a rammal van gond, akkor még mi nem tiszta? Vagy a slot, vagy a modul, de vmi nem stimmel.

2013. szept. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!