Fog futni a Rome 2 Total war a gépemen? (config lent)
Figyelt kérdés
Processzor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+
VGA: Nvidia Geforce 9600 1024 Mb
RAM: 4GB
A Low beállítások is megfelelőek ha akadás mentesen fut.
2013. szept. 6. 08:58
1/4 anonim válasza:
A hivatalos gépigény szerint még maxon is elmenne, de medium szinten tuti jól fog futni :) :)
2/4 bence12344 válasza:
Maxon el menne de sok eséllyel akadni fog mivel nekemis ugyan ien a configom kivéve 9600 512mb és most vettem meg de eléggé akad.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy automatikusan a legmagasabb beállításokra tette nekem amikor elindítottam. De nagyon szaggatott úgyhogy lejjebb vettem és azt tapasztaltam, hogy teljesen mindegy milyen grafikai beállításokon játszom ugyanúgy szaggat. Most ultra-n játszom, mert ugyanúgy szaggat mint lowon, de legalább szép :D
Szóval akkor hogy is van ez? Megvan hozzá a gépem és nem fut rendesen még alacsonyabb beállításokon sem. Az az érzésem, hogy enyhén optimalizálatlan a játék és így élvezhetetlen.
2013. szept. 19. 09:52
4/4 anonim válasza:
Igen, nagyon optimalizálatlan a játék, rosszul lett megírva. Ha minden beállításon akad, akkor gyenge a processzorod hozzá, CPU limites a dolog. Nem tudom, a patchek segítenének-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!