Mért fagy le a gép?
Információ:
Processzor: Intel(R)Pentium(R)CPU G645 @ 2.90GHz 2.90GHz
Alap lap: [link]
Videó kártya : Integrált
Memória (DDR3) : (1db 2Gb os Kingmax , (1db 4gb os Enhance Corsa GEIL)
operációs rendszer : Professional 64bit.
------------------------------------------------------
Fel volt rakva a 32 bites operációs rendszer és minden szépen ment.
vettem bele ezt a jó kis 4gb os geil memóriát és, akkor is minden szépen ment.
Na gondoltam teszek most már rá egy 64 bites rendszert mivel a processzor is 64 bites. alap lapom is támogatja.
De ezzel van egy kis gond és, nem értem mi.
elindítom a játékot és, lefagy az egész gép.
Metin2
NFS most wanted
Cod 4
Counter Strike 1.6
akármit..
Szerintem a videó kártya lesz a hunyó.
Vagy mi lehet baj?
Nehéz megmondani, hogy pontosan mi lehet a baj. Megeshet, hogy nem megfelelően lett feltelepítve a 64 bites rendszer és azért fagy ki.
Lehetséges, hogy a géped valamelyik hardvere mégsem bírja annyira a 64 bitet, mint kéne neki.
De mivel a felsorolt játékok egyike sem 64 bites rendszerre lett alapesetben tervezve, hanem 32 bitre, ezért lehet, hogy a kompatibilítási problémák miatt jön elő a fagyás.
Próbáld ezeket a játékokat 32 bites kompatibilítási módban futtatni (jobb klikk a játék ikonján ->tulajdonságok -> kompatibilitás -> és itt a kompatibilitási üzzemmódnál tudsz válogatni), valamint még a futtatás rendszergazdaként opciót is meglehet nézegetni, hátha javít valamit rajta.
Ha meg sehogysem működik, akkor meglehet próbálkozni egy rendszer frissítéssel (windows update), vagy 64 bites op.rendszer újratelepítéssel, vagy visszaváltani 32 bitre, ha sehogy sem akar működni a dolog.
Amúgy még annyi hogy, még ezzel is lefagy a gép.. ha megnézek 1 modellt megnyitok:ezzel granny viewer
Még mindig azt mondom videó kártya lesz a gond.
Megcsináltam amúgy ezt a frissítést de nem segített
De amúgy elfelejtettem mondani ,hogy nem egyből fagy le..
hanem úgy ,hogy kb olyan kór mikor megmozgatom a kamerát a játékban. vagy megyek 1 keveset stb..
Nem értem :/
Ezesetben megeshet az is, hogy hardveres a probléma oka. Próbáld meg átmozgatni a gépben a csatlakozókat, hátha kilazult valamelyik.
Másnem pedig vidd el egy szervízbe, vizsgáltasd be (egy vizsgálati díj nem kerül sokba, kb. 1000.- körül mozog.), ott megmondják pontosan mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!