AC MILAN fan kérdése:
Mért fagy le állandóan a gépem ha valamilyen nagyméretű fájlt megnyitok, vagy egy videót?
Figyelt kérdés
Nem tudom mért de ha egy új játékot (5- X Gb feletti)telepítek majd elindítom lefagy a gépem akkor is ugyan eszt csinálja ha felmegyek a youtube -ra vagy akármilyen videómegosztó oldalra.
A gépet már többször telepítettem (win 7 különböző fajtájival ), drivereket feltettem , frissítések fent vannak stb.............
ami eszembe jutott már megcsináltam de semmi hasznuk nincs
Remélem tudtok segíteni !!!!!!!!!!!
2012. nov. 20. 17:29
1/4 Zabpehely válasza:
A soraidból megítélve, amikor használatba kerül a videó kártyád, akkor áll le a gép, én e körül keresném a problémát. Keress más driver-t a videókaridhoz, ha ez nem segít, lehet hogy terhelt a tápegység a gépedben, és nagyobb kell bele, ezért indul újra.
2/4 anonim válasza:
gyenge tápegység, ill. kevés videókártya memória okozhatja a jelenséget.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!