Sportsdirect rendelés?
Figyelt kérdés
Tegnap 6 óra fele rendeltem a Sportsdirectből, és egy emailt kaptam, a számmal amivel követhetem.. és elvileg kapnom kell még 1 emailt, de nem kaptam, a pénzt már leemelték a számlárol, ha belépek akkor a megrendelés követésénél írja, hogy feldolgozás alatt, ez azt jelenti hogy még nem adták át a futárnak?2013. szept. 4. 16:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom pontosan hogyan megy, mi is a hétvégén rendeltünk először. Az talán segít, hogy szeptember 7-én rendeltünk, ma van a csomag Brüsszelben, már tudjuk követni. Ha te azóta sem tudod lehet van valami probléma. Egyébként a feldolgozás alatt azt jelenti, hogy még nem indult el a csomag úgymond :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de sikeresen megérkezett:)
Egyébként ha elindult a rendelés emailbe kapsz egy kódot amire ha rámész látod hol tart a csomagod!:)
2013. szept. 14. 21:57
4/7 GPke válasza:
Köszi már meg van :D vagyis tudom követni de nagyon lassan halad :/ kedden rendeltem dután. szerdán éjfélkor elküldtél de azóta tapotat se mozdult :/
5/7 A kérdező kommentje:
megérkezett?:)
2013. szept. 21. 14:21
6/7 KRist(óf válasza:
Sziasztok ha 39-es a lábam a Sportsdirectből akkor milyen méretett kell vennem,mert nem tudom ezt a fajta számozást.
Előre is köszönöm:D
7/7 A kérdező kommentje:
Szia
Ha átállítod magyarra az oldalt, akkor ott van alul, hogy méretválasztó :) és ott mutatja h a UK vagy GB most nemtudom hanyas méret és ottvan mellette h az európaiba hanyas:)
2013. szept. 26. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!