Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miket vegyek számításba egy...

Miket vegyek számításba egy új konfig összerakásakor?

Figyelt kérdés

Elérkezett az idő hogy egy új konfigba befektessek.

Sosem volt a kornak megfelelő PC-m, de most szeretnék egy olyat ami megállja a helyét.

Többnyire játékra lenne használva, mellette netezés és a tanulmányaimat elősegítő programok futtatására.

Ezek a programok kb az Office irodai csomaggal arányosak, tehát evvel nem kell különösebb képpen foglalkozni.

Nem szeretnék kész konfigot venni mert olcsóbban kijönnék.

El is érkeztünk a 2. szemponthoz hogy kicsit pénztakarékos legyen. Ez amolyan Fuck-ot mutatok a rendszernek elv, hiszen olcsón nem lehet megúszni egy jó konfigot. A keret 130 rendkívüli esetben 150 ezer lenne (igen HUF).

Nem követtem sosem az új procik és videókártyák fejlődését, hiszen nem érintett.

Nagyon azt hallom hogy 2 magosba már ne is gondolkodjam.

A legnagyobb fejtörést az a processzor és a videókártya okozza + az ezekhez kompatibilis alaplap.

Ha bárki segítségemre lenne, akár tippekkel akár ajánlásokkal nagyon hálás lennék.

2013. szept. 4. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ezt a konfigot ajánlom :

Processzor : Intel Core i5 3470 3.2Ghz - 50.000ft

Alaplap : Asus p8b75-v lga1155 - 21.000ft

Memória : Kingston 2x4Gb 1600Mhz - 20.000ft

Tápegység : Cooler Master Gx-lite 700W - 20.000ft

Ez most igy összesen : 110.000ft + még a videókártya de az már nem férne bele a keretbe,ezért van a processzorban az integrált videókártya, egyébként nekemis ez a konfigom és jól teljesít benne az IGPU minden játékot elvisz minimumon vagy attól kicsit jobb beállításon és persze ha egyáltalán van-e neked PCIe-s kártyád,ha nincs akkor még vehetsz akár egy 15.000ft-ért (nem tudom pontosan az árát de valahogy így).Én igazából majd egy hd7850 est vennék de azt ide nem írom mert azmár 170.000ft (50.000ft az a videókari) szóval nem birnád kifizetni, na de én ezt ezt ajánkom aztán dönts te

2013. szept. 4. 17:15
 2/2 anonim ***** válasza:
bocs elfelejtettem oda irni hogy ati hd 5850 est 15.000ft körül
2013. szept. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!