Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » GTA 5. Várjátok már?

GTA 5. Várjátok már?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Várjátok már a Grand Theft Auto V -t?:) Mit gondoltok az eddig látottakból milyen lesz? És felmerül még 1 kérdés, a Watch Dogs nak vagy a Grand Theft Auto 5 nek lesz nagyobb sikere szerintetek?

2013. szept. 4. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

1. Nem várom.

2. Über-tuti-csúcs-csillivilli-szuper lesz.

3. Nem tudom melyik lesz sikeresebb, a WD-ról nem is hallottam.

2013. szept. 4. 15:48
 2/12 bamboochatheone ***** válasza:

1. Iszonyatosan. De csak a PC-s verziót.:)

2. Szerintem nagyon szerteágazó és komplikált játék lesz. Mint egy igazi életszimulátor, bár ez az előző két részre is igaz volt.(lásd képességfejlesztések szükségesek bizonyos küldetésekhez.)

3. Tuti hogy a GTA fog nagyobb sikereket elérni.

2013. szept. 5. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Elsőt nagyon le kellett pontozni, mert ugye a kérdés csöppet sem a szubjektív véleményre kíváncsi.

1. Várom, nem annyira mint egy jó RPG-t, de kis GTA sose árt :D

2. Az eddig látottakból én nem szeretek véleményt alkotni, majd meglátjuk.

3. A GTA V nagyobb siker lesz, a csapból is ez folyik, aki nem akarja tudni az is tudja mi ez. A Watch Dogs mögött nem áll ekkora hype és brand.

2013. szept. 5. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Miért lettem leszavazva? Mert más a véleményem? A kérdés az volt, mi a véleményünk, mit gondolunk. Ki és mikor döntötte el, hogy csak olyan válasz jöhet, ami full pozitív? Ha egy statisztikába, közvélemény-kutatásba csak a pozitív értékeléseket vesszük bele, az nem valós statisztika, így:

(1) jogom van válaszolni a kérdésre, akkor is, ha a fő kérdésben ellentétes a véleményem az eddigi válaszolók többségével,

(2) pont hogy ezáltal hasznos a válaszom, mert reálisabbá teszem a statisztikát.

Indoklást kérek a piros pacsizóktól.

2013. szept. 5. 15:47
 5/12 anonim válasza:
Hát nekem az 5 olyan sims és test drive keveréknek tűnik.Fűszerezve egy kis lövöldözéssel
2013. szept. 5. 17:53
 6/12 bamboochatheone ***** válasza:
#1 én felpontoztalak.:)
2013. szept. 5. 20:05
 7/12 A kérdező kommentje:

1 válaszoló!

Nem a bunkó válaszokra voltam kíváncsi, persze megértem ha valakit nem hoz lázba. Olyanoknak írtam ezt a kérdést akik szoktak hasonló játékokkal játszani(hozzáértőknek).

2. válaszoló!

Igen, én is a PC-s verziót várom, nincs xboxom és ps3 -am se.De azért majd remélem unokatestvérem megveszi xboxra is, hogy kitudjam próbálni! :))Szerintem a Watch Dogs is nagy sikert fog elérni, nagyon jó kis gamenak néz ki, biztos, hogy azt is kipróbálom.:')

2013. szept. 5. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:

"1 válaszoló!

Nem a bunkó válaszokra voltam kíváncsi, persze megértem ha valakit nem hoz lázba. Olyanoknak írtam ezt a kérdést akik szoktak hasonló játékokkal játszani(hozzáértőknek). "

Nem látom hol van feltüntetve, hogy kiknek szól. Azon felül attól mert a tiéddel és a többségével nem egyezik a véleménye már bunkó? Erről ő is leírta helyesen a dolgokat. Az meg külön röhejes, hogy hozzáértő lesz valaki attól, hogy a fentihez hasonló játékokkal játszik. Ezen úgy leakadtam, hogy hát oké.

2013. szept. 5. 20:19
 9/12 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

#3-#8, és #2-#6-os válaszoló, köszi! :)

Kérdező:

Miért volt bunkó? Melyik része és miért? Vagy te hogy értelmezed a bunkót? Csak hogy értsem!

Én is adok indoklást a válaszaimra:

1. Nem várom, mert nincs vasam, amin elfusson. Akkor miért várjam? És ahogy fentebb írtam a #4-es hsz-ben, ha felteszel egy eldöntendő kérdést, ne csak "Igen!" válaszokat várj.

2. Igenis, a trailerekből, amit láttam, a legcsillivillibb játék lesz, amivel valaha találkoztam (találkoznék), ezt fejeztem ki a jelzőhalmozással.

3. Leírtam, hogy nem tudom melyik lesz sikeresebb, és hogy miért nem tudom, mert csak az egyikről hallottam.

2013. szept. 5. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, folyt. köv.:

"Olyanoknak írtam ezt a kérdést akik szoktak hasonló játékokkal játszani"

Ehhez meg annyit, hogy a GTA 3, GTA VC, GTA SA itt figyel a polcomon eredetiben. :P

2013. szept. 5. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!