*. Srt file-t hogyan lehet avi file-ba konvertálni?
Hát keress rá, nem azt mondta? :D
Egyébként feliratot égeti a filmre. Az első google találatban benne van. Miért olyan nehéz használni a keresőt?
Nem muszáj ám írni,ha nem tudtok értelmes választ írni...
A kérdezőnek:
http://www.youtube.com/watch?v=I2pq7GY9bgc
40 no problemo...én is...
Még alkalmas program a WinAvi. Ez a leggyorsabb, ami nem megy a minőség rovására, de ez is fizetős. ConvertXtoDVd a legjobb, itt állíthatod legjobban a felirat helyét, de ez is fizetős. DvdFlick ingyenes viszont igen lassú, ha nem konvertálgatsz túl sűrűn azt használd. Viszont ezek mind dvd_video-t fognak csinálni neked.
Ha az avi-ra szeretnéd égetni a feliratot úgy, hogy megmaradjon az avi kiterjesztés, akkor én a VirtualDub-, NanDub-ot használtam már erre a célra...
Annyit még hozzá tennék, hogy azt ugye tudod, ha az avi és srt fájlod egy mappában van és megegyezik a nevük (kisbetű-nagybetű is), akkor elindítva a lejátszódat, megjelenik a felirat...betölti a program. Ugyanez érvényes a divx képes
dvd lejátszókra is. Jó lejátszó program GomPlayer, KmPlayer pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!