Béreltem egy minecraft szervert. Annyi a baj, hogy ha fel jön valaki, sehol nem tud rombolni. Lehetséges az hogy valamilyen pluginnal, vagy esetleg más módon, minden új játékos megkapja a Builder jogot?
Szia!
Véleményem szerint a GroupManagger-el lehet a baj..
Valószínűleg nincsen joguk az építéshez, hiányzik a permission. Elteleportálsz abba a világba ahol nem tudnak építeni és beírod ezt;
/Mangaddp default essentials.build
Elméletileg ha ezt a jogot hozzáadtad, akkor már tudnak építeni, rombolni. Abban világban add hozzá ahol szeretnéd, hogy tudjanak építeni, rombolni.
Ha azt szeretnéd, hogy az összes játékos alapból a builder rangban legyen akkor nincs más teendőd mint, hogy belépsz a GroupManagger mappájába azon belül pedig a worlds mappába és ott annak a világnak a mappájába ahol szeretnéd hogy builderek legyenek, és megnyitod a groups.yml Fájlt. Megkeresed a Default rangot és azon belül keresel egy olyat, hogy default: true Ezt átírod erre default: false
ezután megkeresed a Builder rangot azon belül a default: false szöveget és átírod default: true ra. Feltöltöd a módosított fájlokat és újraindítod a szerveredet.. Elméletileg működni fog.
Remélem tudtam segíteni és kielégítő választ adtam.
Igen!
Nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!