Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki Ajánlana Valamilyen jó...

Valaki Ajánlana Valamilyen jó tabletet Amin Lehet Netezni YoutubozniFacebookozni Meg egy pár játék nem fullosakkról Pl GTA Vice city ilyesmi?

Figyelt kérdés

És Persze Ha lehet

20ezerig kéne

házhozszálitással max 22.000 ezer

2013. aug. 30. 02:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Neked mi a gta vc, ha nem fullos?
2013. aug. 30. 10:34
 2/5 anonim válasza:
1. Válaszolónak teljesen igaza van a Grand Theft Auto Vice City neked nem fullos, akkor mi az. Teljesen felesleges 20000 ft-ért tabletet venni, 2 hónap után használhatatlan és minden laggolni fog rajta.
2013. aug. 30. 10:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez egy példa volt-.-"

PL...

De látom senki se tud segiteni...

2013. aug. 30. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

De rossz példa volt, vagy nem vagy tisztában a példa szó jelentésével, vagy tévedtél.

Te nem tudod bevallani hogy tévedtél, helyette velünk kötözködsz.

2013. aug. 30. 20:52
 5/5 anonim válasza:
én vagyok a második. Mi az, hogy "látom senki se tud segíteni...", ba**meg, ha nem akarod, hogy válaszoljak akkor ne kérdezz, amúgy írtam, hogy ennyiért nem érdemes venni, ha nem akartam volna segíteni, akkor azt írom, hogy vedd meg, és akkor megszívtad volna, mert nem érnek semmit a húszezres tabok
2013. aug. 30. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!