Windows 7-et szeretném telepíteni! Van egy Windows Vista Home Basic gépem. Telepítsem a Win 7-et? Hogyan kell telepíteni a Win 7-et? Azt tudom, hogyan kell bootolni lemezről, mert telepítettem újra a rendszert.
Figyelt kérdés
A részletek: Acer gép,
Ram 1 Gb
32 bites operációs rendszer
Megjegyzés: A rendszer Windows 7 Complett, egy barátunktól kaptuk, nem tudom ,hogy aktiválva van-e, mert csak egy sima DVD.
2013. aug. 31. 16:22
1/4 A kérdező kommentje:
120 Gb HDD
2013. aug. 31. 16:27
2/4 anonim válasza:
Teljesen ugyanaz a win7 telepítése, mint a vistáé, csak kicsit más színű a dekoráció. Ha az újratelepítés ment, akkor ez is menni fog, mert tök ugyanaz.
3/4 anonim válasza:
Egy picit bonyolult. (nálam automatikusan CD-ről bootolt mikor benthagytam a lemezt)
Először is be kell állítani az elsődleges egységnek a CD/DVD Driveot (ez BIOS-tól függően más és más lehet).
Miután elindult a telepítő, adjál neki kakaót... telepítheted.
Miután telepítetted, csináld ezt:
Start --> Számítógép (jobb klik) -->Tulajdonságok --> Lent nézd meg, aktiválva van e a Windows...
Ha nincs, akkor válaszd ezt:
Tudom, meg kell adnod telepítéskor serialt, de ha nincs ilyened, akkor ne írj be semmit... A DAZ Loader majd elintézi :-)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha azt tudom, hogyan kell bootolni.
2013. aug. 31. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!