Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, ha azt irja ki...

Mit csinaljak, ha azt irja ki a netbookom, hogy nem talalhato hard disk?

Figyelt kérdés
Ezzel volt már probléma,2 hónapig szervízben volt.Állítólag ezzel van gondja az egész szériának, de miután visszakerült a szervízbõl nem volt vele baj egy hónapig.most megint vigyem javítani, nincs valami megoldás?
2013. aug. 28. 17:19
 1/2 anonim válasza:

Ha nem szeretsz/ tudsz szerelni akkor irány a szerviz.

Nekem Fujitsu Siemens notebook-om van. Házilag cseréltem benne a vinyót nagyobbra, de elvesztettem 1-2 csavart a művelet közben. Aztán nekem is volt hasonló problémám.

Mindig lecsúszott a csatlakozásról a vinyó, ha erősebb rázás érte a gépet. Lehet neked is ez a baj.

Minimum ki kell kapcsolni a gépet, de nem baj, ha áramtalanítod (kihúzod a konnektorból).

A használati utasításban benne van, hogy hogyan lehet a merevlemezhez hozzáférni. (Valószínűleg kis csavarokat ki kell csavarni, és egy fedelet elmozdítani.)

A helyére nyomod a vinyót, majd megnézed, hogy így megoldódik -e a probléma.

Nekem végleges megoldás alábbi lett: kólásüveg kupakjából (de lehetett volna más műanyag is) farigcsáltam kitámasztó pöcköt, amit a vinyó csatlakozással szembeni résbe tettem. Az nem engedi lecsúszni a csatlakozásról. Addig havonta volt igazítás, és azóta voalá semmi probléma vele.

2013. aug. 29. 10:21
 2/2 A kérdező kommentje:
a netbook mini notebook,szóval ha leveszem toltorol,meg mukodik,mig le nem merul :D .De amugy mar probaltam visszaallitani 5-6 nappal ezelottre,de hiaba.Ugyanez volt 2 hónapja is.
2013. aug. 30. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!