Hogyan lehet a rejtett opciót kiszedni egy mappánál?
Figyelt kérdés
Van pár mappám amin be van kapcsolva a rejtett opció és sajnos nem engedi kiszedni.
Vezérlőpultban be van kapcsolva, hogy látható legyen, de nekem "nem rejtettként" kellenének a mappák.
Valaki tud rá valami megoldást?
2013. aug. 27. 10:58
1/2 Lajos54 válasza:
Megnyitod a mappát, majd a menüsor-Nézet-ből kiválasztod a Mappa testreszabása sort. Ott az Általános fülre kattintva kiveszed a pipát a Rejtett négyzetből.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de ezt én is tudom, hogy ott kell és pont ezért kértem itt segítséget mert nem engedi, de ezt írtam is.
"Van pár mappám amin be van kapcsolva a rejtett opció és sajnos nem engedi kiszedni."
2013. aug. 29. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!