Mi lehet a baja a webkamerának?
Figyelt kérdés
A párom vett egy webkamerát és Ő jól látja benne magát de amikor beszélünk Én lilásnak látom és elég homályosnak.Viszont ha képet készítek akkor meg aránylag jó a kép. Próbálgattunk már mindent állítgatni de nem javult. Az Én gépemmel lehet valami?2009. okt. 30. 22:03
1/9 anonim válasza:
Milyen márkájú a kamera?? Csak, mert nekem Canyon van és az elejét lehet csavargatni a fókuszálláshoz. Sött még makróba is tud fotózni! :D
2/9 A kérdező kommentje:
Trust mindkettő és akkor sem jobb ha tekergeti a fókuszát.Az elképzelhető,hogy az én laptopommal van a baj,mert eddig akárkivel beszélem senkit sem láttam jól?
2009. nov. 1. 11:16
3/9 anonim válasza:
Nemlehet, hogy akkor valami beállítás lessz mégis?? Vagy csak poros vagy szennyeződés kerűlt a lencsére.
4/9 A kérdező kommentje:
Próbálgattuk állítgatni de sehogy se lett jobb.Por meg biztos nem került bele mert teljesen új.
2009. nov. 1. 21:09
5/9 anonim válasza:
Aha! Akkor nemtom mi lehet vele és azt próbáltátok, hogy megcserélitek a kettőt? Ha ígysem működik akkor vidd vissza gondolom még garanciás!
6/9 A kérdező kommentje:
Szívesen kicserélnénk,de Ő most 1400km-re van. :-( Azt viszont akkor mondom Neki,hogy vigye vissza.
2009. nov. 2. 20:37
7/9 anonim válasza:
Az komoly! Külföldön lakik? Bocsi, hogy megkérdem. :D
Ha visszaviszi és kicsrélik és akkorsem jó akkor nemtom mi lehet. :S És te kicserélteted, mert erről még nemvolt szó!
8/9 A kérdező kommentje:
Igen,külföldön kapott munkát,de nemsokára megyünk utána mi is a gyerekekkel csak nem megy minden egyszerre. :-( Azt mondta,hogy nem cserélik vissza. :-( Az enyém meg biztos jó mert más lát rendesen és Én is látom őket. Hát akkor passz! Venni kell újat. :-( Hurrá! Azért köszi a segítséget!
2009. nov. 4. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!