Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért olvassa nehezen és...

Miért olvassa nehezen és lassan a PlayStation 2-m némelyik írott játékomat?

Figyelt kérdés

Helló!

Van egy problémám és remélem tudto megoldást rá!

Szóval az a gondom hogy egyes játékokat amiket kiírtam nagyon lassan tölti be. Pla a SW Force Unleashed menüjét kb 5 perc alatt tölti be. Van egy pár játékom és csak 1-2 vel csinálja eszt. Mínuszos maxell dvd-re szoktam írni. Már sokat kiírtam és csak össz 4 játékkal van problémám. A gép már elég régi. Egy vasdagkiadású SCPH-30003-as. Az összes játékot a DVD Decrypter-el írtam ki 2,4x-es opcióval írtam ki. A legtöbb játékot 1-re vagy 2-ra beolvassa de ezt a 4-et nem. Ez miért van? Még annyi hogy nemtudom hogy milyen típusú chip van benne de az összes régióju játékot viszi, legyen az EU , US vagy Japán. A sokáigtartó beolvasás pedig nem régiófüggő mert 3 EU-s és 1 US-es. Remélem tudtok valami megoldást!

A válaszokat várom és köszönöm!

Ja és még annyi hogy nem csak a menü ill más töltéseknél lassú hanem pl a San Andreas-nél játék közben olyan 20m-enként megáll és tölti a köv városrészt. Illetve az NFS Underground 2-nél is ezt csinlja verseny közben és ez elég zavaró.

2009. okt. 30. 20:15
 1/1 anonim válasza:
Valószinű,hogy régi és a chip sem működik igazán és az uj játékokat nem viszi rendesen és ez a beolvasási hiba kihat a régenni játékokra is...Ezen nem lehet segíteni.Sorry
2009. nov. 28. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!