Az iPhone alap térképe nagyon megemeli a mobilnet számlát?
Figyelt kérdés
2013. aug. 26. 11:53
1/8 anonim válasza:
Nem emeli meg nagyon. Én ugyan nem nagyon használom az Apple térképét hanem a Google mapsot (és neked is ezt ajánlom) és az az elmúlt 2 hétben 11MB adatforgalmat generált. Igaz nem használom navigálni, csak ránéztem néha néha.
Lehet cachelni is térkép részleteket google mapsban. Zoomolj rá a térképrészletre amit el akarsz menteni majd írd be a keresőbe hogy OK MAPS.
2/8 A kérdező kommentje:
De akkor kis előfizetéssel nem jó sokáig használni...
2013. aug. 27. 07:47
3/8 anonim válasza:
És miért nem szedsz le egy ingyenes offline térképet? Van már egy rakat jó progi, ráadásul, mind a T, mind a Voda ügyfelek számára van ingyenes Igo és Navigon!
4/8 A kérdező kommentje:
A T-s IGO-nak mi a neve? És melyik az? Mert ha leresem csak lite verziók vannak ingyen! És én GPS-nek használnám közlekedéshez!
2013. aug. 27. 10:53
5/8 anonim válasza:
A T-nek navigonja van, a Vodának van Igo-ja, de szerintem jobban jársz a navigonnal, teljesen jól használható
6/8 A kérdező kommentje:
Most néztem a T oldalán hogy a NAVIGON márciusban megszűnt... :(
2013. aug. 27. 11:15
7/8 anonim válasza:
Waze, egérút! Minimális adatforgalommal mennek és forgalomfigyelve tervezik az útvonalat. Nem tudom, mekkora adatcsomagod van és mennyit kéne használni, nekem eseti használatnál beváltak és az 500megás csomagon nagyon meg sem éreztem!
8/8 anonim válasza:
A Wazet csak ajánlani tudom en is! Nagyon jó program es minimális adatforgalmat generál. Nekem az elmúlt hónapban 10 mega adatot csinált, pedig használom rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!