Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért hallom vissza a hangomat...

Miért hallom vissza a hangomat a hangszórókból a mikrofonon keresztül?

Figyelt kérdés
Audacityvan szeretném felvenni a gitározásomat, de valószínűleg nem a program beállításával van a baj, mert alapból, a program elindítása nélkül is, ha hozzá érek a mikrofonhoz, már vissza hallani a zörejeket a hangszóróból. Köszönöm előre is a segítséget.
2013. aug. 25. 17:35
 1/4 soccerway ***** válasza:
akkor a rendszerben nincs némítva a mikrofon hangja.
2013. aug. 25. 17:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos részmegoldás, mert az a probléma, hogy két szólamban vennék fel. Előbb a kíséretet veszem fel, majd rá a dallamot, de az utóbbihoz hallanom kell a kíséretet, hogy rá tudjak játszani. Ahhoz viszont kénytelen vagyok levenni az elnémítást, így ugyanott vagyok. Valahogy ez már működött korábban, nem tudom most mi történt. Telepítettem egy erősítő programot elektromos gitárhoz, nem tudom nem-e annak a beállításai zavarnak be?
2013. aug. 25. 18:05
 3/4 A kérdező kommentje:
áh. mégsem. kipróbáltam, semmi köze hozzá :-(
2013. aug. 25. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
soccerway mégis jó, amit írtál :-) a második felvételnél bár kicsit vissza hallik, de nem gerjed. Jó lesz így.
2013. aug. 25. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!