Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom kikapcsolni ezt...

Hogyan tudom kikapcsolni ezt a hangot a mikrofonon?

Figyelt kérdés

Ha valakivel beszélek mikrofonon akkor akivel beszélek az hallja azt amit én a hangszórón, tehát ha lejátszok pl. egy videót vagy egy zenét, hallja ő is ( de magát nem hallja).

Ezt hogyan tudom kikapcsolni?

2013. júl. 13. 20:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj fejhallgatót, és megoldódik a gondod.
2013. júl. 13. 21:07
 2/5 Lajos54 ***** válasza:
Esetleg, amíg valakivel beszélsz, talán nem kellene közben zenét hallgatni vagy videót nézni?
2013. júl. 13. 21:48
 3/5 Egy ork ***** válasza:
Némítsd le. Ha videót nézel, úgy se tudsz figyelni rá, meg a videóra is.
2013. júl. 13. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Igaz ez nem derült ki a kérdésből, de fejhallgatót használok, nem hangszórót, így nem emiatt hallja a másik fél (és amit ő beszél hozzám azt nem hallja, csak azt a hangot ami az én gépemről jön)

2-es, 3-as nem sokat segített, nem számítógép használási tanácsokat kértem. Egyébként meg ez máskor is zavaró, pl. ha valamilyen fps-t játszunk együtt akkor hallja nálam a lövést, gránátot, stb.

2013. júl. 14. 11:45
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

... mint ahogy az sem derült ki a kérdésből, hogy milyen programot használsz, amikor "mikrofonon beszélsz" valakivel. Feltehetően annak a beállításainál kellene valahol keresgélni, biztosan be lehet állítani, milyen forrásból származó hangokat továbbítson.

Hasonlóan, mint ahogy a tálcán jobbról lévő hangszóró ikonra jobb egérgombbal kattintva kiválaszthatod a különféle jelforrások hangjainak beállítását.

2013. júl. 14. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!