Hogyan tudom kikapcsolni ezt a hangot a mikrofonon?
Ha valakivel beszélek mikrofonon akkor akivel beszélek az hallja azt amit én a hangszórón, tehát ha lejátszok pl. egy videót vagy egy zenét, hallja ő is ( de magát nem hallja).
Ezt hogyan tudom kikapcsolni?
Igaz ez nem derült ki a kérdésből, de fejhallgatót használok, nem hangszórót, így nem emiatt hallja a másik fél (és amit ő beszél hozzám azt nem hallja, csak azt a hangot ami az én gépemről jön)
2-es, 3-as nem sokat segített, nem számítógép használási tanácsokat kértem. Egyébként meg ez máskor is zavaró, pl. ha valamilyen fps-t játszunk együtt akkor hallja nálam a lövést, gránátot, stb.
... mint ahogy az sem derült ki a kérdésből, hogy milyen programot használsz, amikor "mikrofonon beszélsz" valakivel. Feltehetően annak a beállításainál kellene valahol keresgélni, biztosan be lehet állítani, milyen forrásból származó hangokat továbbítson.
Hasonlóan, mint ahogy a tálcán jobbról lévő hangszóró ikonra jobb egérgombbal kattintva kiválaszthatod a különféle jelforrások hangjainak beállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!