Valaki segítene wow kezdésében? (eredeti)
Figyelt kérdés
Megvettem a battlechestet és a többi kiegészítőt (cata, panda). Na már most a battlechestet feltettem. Az lenne a kérdésem, hogy a többit is fel kell rakni vagy elég csak a pandát? És hogy a patchelés az hogyan zajlik?? Köszönöm : )2013. aug. 25. 00:20
1/3 Csiß válasza:
az összeset fel kell rakni.Ha az accounton aktiváltad a kiegeket akkor elvileg már az alap után feltelepíti az egészet patch formájában.
2/3 anonim válasza:
Csak a pandát kell feltelepíteni.
A wow mióta létezik mindig úgy működött, hogy telepítésnél elég csak a legújabb kiegészítőt felrakni, mert az tartalmazza az előtte lévőket is. Tehát sose kellett sorba feltelepíteni az alap wow+bc+wotlk stb...
Ha kész akkor indítsd el a Launchert, az meg felpatcheli. Közbe meg játszhatsz is (de várd meg legalább, hogy a sárga részbe érjen a launchernél a letöltés).
Bár nekem gyors a netem így sose szoktam wowot telepíteni, hanem letöltöm az eu.battle.net-ről egy kb 100 megás wow telepítőt. Az meg letöltő magának az egészet. Ez így nekem gyorsabb mint a telepítés+letöltés.
3/3 Csiß válasza:
Végülis valóban a battle.netes megoldás a legegyszerűbb.Én is úgy szoktam telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!