Battlefield 3 magyarítást, valaki tud nekem küldeni, Eredeti verzióhoz?
Nagyon szépen megköszönném, ha valaki egy privát/vagy public BF3 eredeti verzióhoz készített magyarítással megdobna x)
tudom, tudom, baker 500 ft stb-stb , de én úgy gondolom hogy egy feliratért tipikus magyar zsidóság pénzt kérni. egyik országban sem csinálják ezt, ami nem hivatalos fordítás.
hagyjuk a sok rizsát a kommentelőknél , aki ezért fog ideírni, csak a kérésem miatt írjatok ha megkérhetlek titeket!!
nagyon szépen köszönöm előre is annak a jószándékú úriembernek, aki megosztja velem a fordítást.
a második soromat nem tudtad elolvasni?
"tudom, tudom, baker" segítek :) de azért köszi hogy próbálkoztál!
Kicsit pofátlanok bakerék, még pénzt kérnek egy nem hivatalos fordításért is.
Plusz beírják, hogy jogvédett stb.
Ahhoz, hogy kinyerjék az angol szövegeket fejlesztői eszközök hiányában kódvisszafejtést kell csinálniuk, ami az összes játék végfelhasználói szerződése tilt.
Ezek után még törvényre hivatkoznak, hogy mod-nak minősül...
"
A fejlesztői eszközök hiányában történő – bocsánat előre is az angol kifejezésért – reverse engineering-et (kb. kódvisszafejtésnek lehetne fordítani) amúgy a világ összes végfelhasználói szerződése tiltja. De én bevallom őszintén, nem tudok róla, hogy itthon nemhivatalos fordítás miatt bármikor eljárás indult volna kiadói vagy forgalmazói részről bárki ellen is."
Forrás: [link]
Ha lenne rá időm és energiám azért feljelenteném az odlalt illegális pénzszerzés és adócsalás és játék eulájának megszegése miatt.
De ez Magyarország, vagyis mutyi ország.
Tökéletesen egyetértek veled, tudok angolul de szerettem volna magyarul játszani, nem fájna kidobna 500at, de túlságosan elitélem bakeréket ezért, és nem tisztelem meg azzal hogy fizessek érte, mert undorító, valóban ez magyarország. az összetartás összeomlott itt teljesen..
én utána fogok járni ennek, mert biztosan nem jogvédett a dolog. és biztos szánok rá időt hogy találjak kiskaput arra, hogy mit is csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!