Titeket vertek már így át?
Nem hiszem -.- . Most utána néztem hogy ami gépet vettem 1000 euróért nem is annyi gamer pc!Direkt a boltban az volt hogy játékra kell a gép és erre meg egy irodába való gépet hozatnak.Akkor még nem nagyon értettem mi mi csoda most utána olvastam mindennek.Megnéztem egy webshop-ban egy ennél sokkal jobb igaz gamer pc csak 800 euró lett volna, de mi a kakiért vernek át ha úgyis ki fizetem és ők meg megkapják a zsét.Úh ez most felbaszott.
Erről a gépről lenne szó.Úgy gondoltam ki cserélek benne pár dolgot, de azért van benne pl a proci az szerintem jó meg a ram is... a vidi kártya viszont le húzza a procimat.És esetleg ha valami más is segítsetek.
Operációs rendszer
Windows 8 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz
Ivy Bridge 22nm technológia
RAM
4.00GB Szimpla-csatorna DDR3 (11-11-11-28)
Alaplap
PEGATRON CORPORATION 2AD5 (SOCKET 0)
Grafika
SyncMaster (1280x1024@60Hz)
2048MBATI AMD Radeon HD 7570 (Ismeretlen)
Merevlemezek
932GB Western Digital WDC WD10EZEX-60ZF5A0 (SATA) 31 °C
Optikai meghajtók
DTSOFT Virtual CdRom Device
hp DVD A DH16ACSHR
Audió
IDT High Definition Audio CODEC
Ahhoz korábban kell felkelni, hogy engem ilyen dolgokkal átvágjanak a palánkon. Vagy le se kell feküdni. :)
Szóval nem.
randomrandi34: A "DTSOFT Virtual CdRom Device" a Daemon Tools által létrehozott virtuális meghajtó, nem kell további 4 kommenten keresztül szörnyülködni, hogy mennyi ODD-t raktak a gépbe. :)
G.
de mi az ördög az a virtuális meghajtó?
hogy a nyűbe lehet egy cd virtuális?
s minek?
s minek irják ezt bele a konfigba?
Amennyiben hiányosak az ismereteid, akkor nem egyből kommentelni kell, hanem utána olvasni.
A virtuális meghajtókat a kérdező is létrehozhatta, ha telepített egy Daemon Toolst, ezért senki nem kért pénzt.
Kérdező: A gépről egy fontos dolgot nem tudunk: Milyen táp van benne? Mindenekelőtt azt kell cserélni, ha hulladék, mert egy esetleges áramingadozáskor tönkre vághatja a géped.
És igen, videokártyát is kellene cserélned, e processzor mellé viszont össze kell szedned a pénzed, mert 7870 alatt semmit nem éri meg megvenni bele, de jobban illene hozzá egy közép-felsőkategóriás kártya, akár 7970 is, de az eléggé drága.
G.
A monitor már megvolt nem akkor vettük.DeamonTools meg ki is ment a fejemből.Így viszont még annyit se ér mint mondjuk 4 cd rommal.
Na akkor rakok még bele 4gb ramot és egy új vidi kártyát.
Annyi még hogy kártya lehet nvidia is vagy ide csak ati jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!