Titeket vertek már így át?
Nem hiszem -.- . Most utána néztem hogy ami gépet vettem 1000 euróért nem is annyi gamer pc!Direkt a boltban az volt hogy játékra kell a gép és erre meg egy irodába való gépet hozatnak.Akkor még nem nagyon értettem mi mi csoda most utána olvastam mindennek.Megnéztem egy webshop-ban egy ennél sokkal jobb igaz gamer pc csak 800 euró lett volna, de mi a kakiért vernek át ha úgyis ki fizetem és ők meg megkapják a zsét.Úh ez most felbaszott.
Erről a gépről lenne szó.Úgy gondoltam ki cserélek benne pár dolgot, de azért van benne pl a proci az szerintem jó meg a ram is... a vidi kártya viszont le húzza a procimat.És esetleg ha valami más is segítsetek.
Operációs rendszer
Windows 8 Pro 64-bit
CPU
Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz
Ivy Bridge 22nm technológia
RAM
4.00GB Szimpla-csatorna DDR3 (11-11-11-28)
Alaplap
PEGATRON CORPORATION 2AD5 (SOCKET 0)
Grafika
SyncMaster (1280x1024@60Hz)
2048MBATI AMD Radeon HD 7570 (Ismeretlen)
Merevlemezek
932GB Western Digital WDC WD10EZEX-60ZF5A0 (SATA) 31 °C
Optikai meghajtók
DTSOFT Virtual CdRom Device
hp DVD A DH16ACSHR
Audió
IDT High Definition Audio CODEC
Bizonyára kaptál egy árajánlatot.
Elfogadtad, és az összeállítást megrendelted.
Nincs itt szó átverésről.
Ha most utána tudtál nézni, és kiderült, hogy nem alkalmas a céljaidra, miért nem tetted meg előtte?
Mert bízott bennük.. Ami hiba volt...
Szerintem itt más lesz. Ennek a procinak bőven bírnia kellene ezt a videokártyát.
Nekem inkább a kártya tűnik gyengének.
Érdekes ez a fogalmazásbeli különbség.
A lehuzza a procit azon én ugy értettem hogy annyira leterheli hogy le kell lassulnia (hőelvezetés probléma).
Valójában a procinak ép hogy terheletlenül várnia kell a videokártyára. Mindegy akármelyik gyenge, a gép lassul, hogy konkrétan mi miatt az másodlagos. A Te esetedben egy gyenge olcsóbb videokártya mellé betettek egy drága jó processzort ami vár kártyára s nem tudja megfelelően kihasználni. A jó CPU-GPU arány lenne a fontos, hogy kb egyforma teljesitményűek legyenek, sot továbbmegyek, a RAM is fontos. Én ehhez 8 Gigát választanék.
És a válasz, igen engem is megpróbáltak lehuzzni az idióta barmok. Hogy direkt vagy sem azt nem tudom, de hasznuk lehet benne: az nyakukon maradt cuccot eladhatják a tájékozatlan baleknek. Én ugy oldottam meg a helyzetet hogy sok sok boltban érdeklődtem s sok sok kioktató véleményből raktam össze a helyeset és utána fórumokon is érdeklődtem egy egy célkonfigurációról. Ment is a vita rendesen, 2 hétig görcsöltem az egészen. elhangzott ott minden a "neked ez jó lesz" től kezdve a supergyors SSD winnyógóig amit rám akartak sózzni mondván igy jó gyors lesz a gépünk. szerencsére megtudtm hogy barom az illető. mert persze tök jó gyors lesz pálya váltáskor másfél másodperc helyett 1 másodperc alatt vált a játék meg majd akad vagy be se indul mert nem maradt pénzt megfelelő GPU-ra. Nálad nagyságrendekkel jobb GPU-t vettem végül (bocsi), 7850 bés 7870 közötti teljesitményűt (vidiában, GTX660). igy a gép nem akad s ráadásul az egész hóbeleblancot 130 000 Ft-ból usztam meg mert a lényegtelen dolgokon viszont vastagon spóroltam.
Nos: ha erre vársz: kérdés: mikor vetted? mert 3 napig talán visszaléphetsz, nem tudom mi a nyüves törvény abban a tetves koszfészekben ahonnan renderelted?
szóval nálad áll a pénz a jó erős izmos prociban ami viszont vár a vidokarira ahelyett h dolgozzna képességeinek megfelelően.
de mi ez a virtuális cdrom? s miért van benne 4? nekem egy sincs ha ez az amire gondolok.
de tényleg 4 cd rom van benne?
mert ezzel azért lehet mehetnél valami fogyasztóvédelemhez vagy hova.
nem tudok semmilyen indokot 4 cd romra ez tényleg átbaszás.
a másik: irodai géphez meg mi a nyuves fenének kell videokártya? arra bőven jó az alaplapi. egy ilyen videókártya ami neked van egy sokkal olcsóbb gépbe való. úgy jó. szóval szerintem ebbe is bele lehetne hivatalosan kötni.
vbalahogy úgy működhetne ez nálam legalábbis bevált igaz személyesen hogy mosolyogva közöltem h ezért panaszt fogok tenni de ezt rögzitenem kell ezért kérem a panaszkönyvet beirom s a saját példányomat elküldöm a fogyasztóvedelemhez. na egyből szivélyesebbek lettek.
ha te eurógasztinánból rendelted psotán nehezebb a helyzet de valami ilyesmi lehet működne. valami célzott fenyegetés
várj csak? ebben monitor is van?
az mennyi?
mert én monitor nélkül vettem ennyiért. (130) az se minegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!