GTA San Andreas notebookon?
HP630 notebookom van, melynek a következő paraméterei vannak:
- Intel Pentium Processor B960 (2M Cache, 2.20 GHz)
- Intel HD Graphics Family
- 4 GB RAM
- Windows 7 32 bit
Tudom, hogy egyáltalán nem jó játékra, hiszen az integrált kari nagyon gyenge, viszont sok videót láttam, ahol régebbi játékokkal játszanak vele.
Én a GTA San Andreas-szal szeretnék néha játszani rajta. Leellenőriztem a www.systemrequirementslab.com-on, hogy elmegy-e a játék, s az oldal azt írta, hogy még az ajánlott rendszerkövetelményeim is megvannak hozzá.
Ki is próbáltam; simán fut a játék, viszont elég pixeles, vagy hogy is mondjam. Rendesen látszódik a képernyőn a négyzetrács. Ha jobb felbontásra állítom, akkor szebb, viszont úgy is észlelhető a négyzetrács. Úgy néz ki, mint ezen a videón: http://www.youtube.com/watch?v=VNnxt9bj0Gg
A kérdésem az lenne, hogy ez normális? Úgy értem, hogy ez természetes egy ilyen vezérlőnél, vagy tönkreteszi az integrált karit?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!