Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy eredeti windows xp telepít...

Egy eredeti windows xp telepítő lemezt hogy használhat egyszerre több gép?

Figyelt kérdés
a barátaim közt szoktam hallani hogy kérdezik egymástól hogy van-e eredeti xp telepítőlemezed és hogy kölcsön tudnád-e adni.Akkor ezekszerint ha én veszek egy eredetit akkor azt majd tovább adhatom és rajtam kívülszámtalan embernek lehet eredeti windows-ja?
2009. okt. 30. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak ha csoportos licenc kulccsal vásárolod.A barátaid valószínűleg generált licenc kulcsot használnak de az nem megy át az eredetiség vizsgálaton.Ilyen esetben érdemes kikapcsolni az automatikus frissítést.
2009. okt. 30. 10:41
 2/5 A kérdező kommentje:
A csoportos licenc azt jelenti hogy a kód többször is használható?Ez nincs korlátozva x használatra hanem végtelensokszor felhasználható?
2009. okt. 30. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Cégek, iskolák, ahol sok gép van, nem vesznek minden géphez külön CD-n Windows-t, hanem egy lemezt és sok gépre telepíthetö licenct.
2009. okt. 30. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:

és akkor így ha generált kóddal telepítették fel a windowst az ugyanaz mintha a netről töltöttek volna le egyet?vagy van valami előnye hogy legalább a lemez eredeti volt?

egyébként köszönöm válaszaid:)

2009. okt. 30. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Legalább nem 1 szétbuherált XP-t használnak és nem szívnak emiatt.
2009. okt. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!