Ha regisztrálok egy domaint és rendelek hozzá tárhelyet, ahol adnak hozzá e-mail fiókot is, akkor az e-mail címem valami@endomainem.hu lesz?
sőt, tovább mennék:
be tudod állítani, hogy
ide_bármit_írnak@endomainem.hu
esetén is megkapd a levelet. Ergo, gyakorlatilag végtelen mennyiségű e-mail címed lesz. Ez például azért jó, mert amikor nekem meg kell adnom bárhol regisztráció vagy ilyesmi végett egy e-mail címet, akkor mindig olyat adok meg, hogy az_oldal_neve_ahol_kerik@endomainem.hu. Például múlthéten vásároltam a hervisben és a hervis@endomainem.hu címet adtam meg. És ha később jönnének a spamok, akkor látom, hogy melyik oldali regisztrációm következtében jönnek. Továbbá az adminisztrációs felületen le bírom tiltani az adott címet. Így mindenféle spamszűrő nélkül ki tudom iktatni a reklámleveleket. A lényeg, hogy a valódi e-mail címemet, ami egyébként sehol sem adom meg.
Javítom:
*A lényeg, hogy a valódi e-mail címemet sehol sem adom meg.
igen, az lesz az e-mail címed!
tárhelyet és domaint ha szemfüles vagy egyszerre olcsóbban tudsz venni néhány szolgáltatónál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!