Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 7 betű elváltozás?

Windows 7 betű elváltozás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy ha böngészek a keresésnél (googlezom) és ferde a betűtípus? De csak aminek ki hozza a címét.. A Steamnak is, de csak a steam nem a játék... De van hogy más oldalakon vagy valami.. akkor is ferde a betű, eddig nem volt ilyen, ma tapasztaltam

2013. aug. 22. 17:16
 1/3 A kérdező kommentje:
ez a kiírás is ferdén van. :/
2013. aug. 22. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen böngészőnél van ez?

Lehet, el vannak állítva az alapértelmezett betűtípusok. Bár dőlt betűt nem tudom, egyáltalán be lehet-e állítani.

Chrome-nál itt van: chrome://settings/fonts (címsorba ezt írd be)

Firefox-nál meg itt a legírás: [link]

De ez csak egy tipp, lehet, bekaptál valami kártevőt, ami CSS-be injektál és úgy vezérli felül a betűtípusokat. (ezt azért nem hinném)

Másik, amit egy fórumon írtak: sérült, vagy hiányzó betűtípus, megvan-e az Arial betűtípus?

[link] (angol)

Firefoxban azt hiszem, be lehet állítani, hogy a weboldal által meghatározott betűtípus jelenjen meg, gondolom ez az alapértelmezés.

2013. aug. 22. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
van fent NOD32 gondolom az jelezte volna.. de este le futtatok egy keresést mert nem tudom mi lehet itt a gond.. azóta van ez mióta a Steamot ma feltelepítettem.. ühm. :/
2013. aug. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!